søndag 21. september 2008

Økonomisk støtte til Lena mot trakassering fra Erik Ribsskog

Vi får fått mange henvendelser og spørsmål om vi trenger penger til dette arbeidet mot Erik. Svaret er, nei det trengs ikke.

Vi har gratis jurist ;-)

Vi planla rettslige skritt mot Erik, men det er nytteløst. Selv om vi selvfølgelig ville ha vunnet en slik sak og blitt tilkjent erstatning så hjelper det ikke. Erik eier ikke nålen i veggen og er allerede over hodet i gjeld, vi får ikke penger fra en som ikke har noe.

Vi vil overlate mye av det juridiske til politiet og de kan få stengt blogger og nettsteder.

Vil folk hjelpe så kan de sende en klage til politiet på deres nettside, der kan dere være anonyme. Forlang at bloggen blir slettet, han legger jo ut mye rart så det bør ikke være vanskelig med noen eksempler.

Vårt fokus
1. Først at Erik må få behandling for sine plager. Det er enklere om vi får han til Norge, men det er heller ikke helt umulig i England heller.

2. Så vil vi senere se på om vi kan straffe Blogspot.com eller Google som er eier, de har jo penger…….. Det er jo Blogspot.com som virkelig er uansvarlige her, de lar en gal mann legge ut mye sykt og injurierende.

Det er mange som lider for at Blogspot.com ikke fjerner bloggen til Erik Ribsskog.


Lena & CO

1 kommentar:

Unknown sa...

Hei Lena.

Hvem er «vi» når du snakker om Lena & co? Hvor mange er dere tilsammen?

Trenger dere hjelp av noe slag?

PS: Jeg har dessverre null tro på at det er mulig å få ut en tiøring fra blogspot.com eller google for noe slikt som dette. Men, men ...