tirsdag 16. september 2008

Eriks lager i Oslo - Til Erik

Jeg skal også sende en mail til City Self-Storage (colosseum@cityselfstorage.com) der jeg forklarer din situasjon. Du er jo egentlig i England som flyktning fra legene med tvangstrøye til deg. Du bruker din tid på din tvangsnevrose ikke på arbeid, du er syk og du vil snart miste dine rettigheter til trygd og støtte i Norge. (Les mer om trygd på NAV http://www.nav.no/page?id=805312605)

Du vil ikke kunne få kravene dine for du godtar jo ikke at du har tvangstanker. Om City Self-Storage ikke slutter leieforholdet ditt nå så vil regningen bare øke, du har allerede en stor gjeldsbyrde som du ikke kan betjene. Med en gjeld på snart en million uten inntekt og eiendeler er det ikke mye håp


Det er bedre at City Self-Storage avslutter nå og leier ut til folk som kan betale, din gjeld vil bare vokse for du greier ikke å betale for dette lageret. Om de skal vente til du får dine rettigheter som du sier vil de måtte vente mange år. Du kan ikke få dine rettigheter for det er ingen som er ute etter deg eller forfølger deg, dermed kan de ikke forklare deg hva som skjer for det foregår oppe i hodet ditt. Om myndigheten skal hjelpe deg må de tvangsinnlegge deg og medisinere deg sterkt, da blir mafiaen muligens borte.

Et råd, få din familie til å hente ut det du har der så ting ikke blir borte/kastet, men de må jo betale det du skylder. Det er bedre at de betaler og tar vare på tingene, jeg tror ikke at det blir et problem.

Hilsen
Lille Lena

PS. Vi sender mailer til flere av dem du skriver om på bloggen, folk forstår jo nå at du har en diagnose og egentlig skulle hatt medisinering.

1 kommentar:

Lena mot ErikR sa...

Nå er det ordnet.

Dette lageret tømmes nå!