søndag 5. oktober 2008

Homobar

Endelig tør han innrømme sin legning. Dette er jo sterkere bevis enn det han har mot alle de han selv har påstått er homo.

Jeg får skrive om dette når politiet kontakter meg, det at han er gal står jo i journalen hans.


Lena & Co

5 kommentarer:

Madam Fruitloop sa...

Jeg tror Erik må begynne å ta medisinen sin så han slipper alle disse plagsomme flashbackene han til stadighet nevner. Flashback er jo sånt man får fordi man tok for mye dårlig E på 90-tallet.

Lena mot ErikR sa...

Han en seneffekt fra noe dårlig farse han har spist på Rimi.

Lena & Co

Madam Fruitloop sa...

Ha ha. Eller kansje det er Creutzfeldt-Jakob (også kjent som den menneskelige versjonen av kugalskap)som kommer fra all den hjernemassen de bruker i Grandis. Og Erik har spist mye Grandis iflg ham selv...

Anne sa...

Erik og jeg har opplevd litt av hvert sammen! Han er yndlingsfettern min! Selv om han driver og bøller med folk!

Unknown sa...

Og Erik er favorittbloggeren min.

Han har en uvane om å gjenta seg selv, samt å utlevere all kommunikasjon han har med andre (det er blitt en del facebook-samtaler han har lagt ut der han får svar én gang, og når han i runde to nevner bloggen sin så får han ikke noe nytt svar). Av og til tenker jeg «at han orker å skrive dette om igjen, enda en gang», og så tenker jeg: «haha, og jeg sitter og leser dette, enda en gang?!?».

Nei, det er ikke greit.

Men det må jo ha vært noen skumle hensikter onkelen hans hadde da, som fikk han til å rømme. Uten at jeg har særlig troen på «noe mafian». Kanskje det i så fall var at han visste for mye. Om hva faren hans (og onkelen & co) hadde gjort?

Trist er det.