søndag 20. april 2008

Takknemlighet

Jeg har nå over 20 personer som har kontaktet meg og takket for den nye gruppen og denne bloggen. ”Endelig noen som tør å la han smake sin egen medisin”, ”Ta rotta på på’n” , ”Ja han er gal”, ”Takk for bloggen” , ”Håper folk nå forstår hvor gal han er”

Alle er positive, bare Erik er negativ til bloggen, merkelig :-)




2 kommentarer:

helefitta sa...

Hei,

jeg synes ikke det opplegget her virker så veldig smart ...Det er vel ganske tydelig at denne fyren ikke har det spes bra, tviler at dette hjelper på noe som helst. Hverken for ham, eller for de som føler seg plaget av ham. Skjerp deg, Lena.

Og Erik, hvis du leser dette: ring hjem til familie, venner eller noen andre du kan stole på, fortell hvordan du har det, og spør om råd. Du behøver ikke å slite med det her aleine! Dette er kun ment som et vennlig råd, OK?

Lena mot ErikR sa...

Nå er dette heller ikke mitt førstevalg, men noen må gjøre noe med Erik Ribsskog. Han har i lenger tid uthengt personer på nette uten at han ser konsekvensene for sine handlinger.
Mange har på en høflig og sivilisert måte prøvd med kommunikasjon, men til ingen nytte. Han henger ut privatpersoner på nette og oppfører seg truene mot personer. Om han hadde eid noen ting eller var tilregnelig kunne mange ha reist søksmål mot han, men han eirer ingenting og han er tydelig ikke tilregnelig.
Jeg har klart informert han om at jeg vil fjerne alt om han gjør det samme, så nå er det opp til han. Det at han angriper store bedrifter og offentlige myndigheter er for så vidt greit, men privatfolk skal han ikke trakassere og forfølle.

Dette er også bare det første steget, neste steg blir plakater med mer i hans nærområde.

Det at man må gå til slike drastiske metoder er både sørgelig og trist, men Erik Ribsskog er en farlig person. Han forstår bare dirrekte angrep. Han har vel nå over 50 personer på nakken som ikke orker mer fra han.

Så om han vil unngå mer av dette vet han hvordan han kan unngå dette.