mandag 28. april 2008

Åpent brev til Erik.

For det første, jeg er egentlig vi. Noen av oss kjenner deg godt, andre bare litt.

Jo Erik du trakasserer folk, myndigheter og bedrifter. Om noen svarer noe som du ikke liker så forfølger du dem og kommer med trusler. Du ringer også opp personer privat, eller prøver på det. Dette er trakassering og forfølgelse av personer Erik. Du legger også ut opplysninger om folk med fult navn og adresse. ”synser” om navngitte personer og legger ut i det vide og breie. Dette er trakassering og forfølgelse av personer Erik.

Selv din nære familie henger du ut på nette, dette er en stor belastning for dem. Dette burde du forstå. Dette er trakassering og forfølgelse av personer Erik.

Når noe kontakter deg privat blir dette også lagt ut på bloggen. Dette er også trakassering og forfølgelse av personer Erik.

Du legger ut private brev og kommunikasjon som er ment privat ut på bloggen. Dette er trakassering og forfølgelse av personer Erik.

Du legger ut brev som er unnlatt offentligheten ut på nette, dette er lovbrudd Erik.

Du stjeler bilder og kopierer uten tillatelse, Dette er både trakassering og forfølgelse av personer og lovbrudd Erik.

Om noen sier deg imot eller har en annen oppfatning enn deg så blir du sint og du forfølger dem.

Erik du er en fare for deg selv og din omgivelse, folk våger ikke å klage for da ”skal du ta dem”. dette er sykt Erik.

Erik, når ingen tror på deg og alle er ute etter deg så bør du spørre deg selv om det ikke er litt rart. Sånn som du fabler skulle man tro at du var en av verdens mest betydningsfulle personer, for ingen legger vel så store ressurser i å forfølle en liten fjert som deg. Fån som du fabler er det jo hundrevis av folk som er involvert i overvåkningen av deg. Og flere land er også involvert.

En slik operasjon ville koste titals millioner kroner, om dette var virkelig tror du ikke de bare hadde betalt en for å likvidere deg? Slikt koster ikke mange kronene, ikke er det så vanskelig heller. Alle vet jo hvor du bor og hva du heter, ikke har du vakter heller. Greier dem presidenter og politikere så greier dem vel også deg Erik.

Se på dette og så setter du deg ned og tenker, muligens er det ikke alle oss andre som det er noe galt med.

Uansett slett det du har om personer på bloggen, eller få deres tillatelse. Det du driver med er ikke bare trakassering og forfølgelse det er lovbrudd også Erik.


Du har gjort større overgrep mot enkeltpersoner både døde og levende enn det du beskylder ”mafian” for.

Du trenger profesjonell hjelp Erik, kom hjem til Norge så hjelper vi deg. Ikke la dem tvangsinnlegge deg der i Liverpool, du vil ha det bedre og sikrere her i Norge.

Lena (mf)

1 kommentar:

Unknown sa...

Utrolig bra :0) si naa fra naar mennene i de hvite frakkene kommer og henter han. Jeg faar ta meg fri fra jobben og staa i Dale Street aa se paa.
Jeg kjoeper foerste runden paa puben etterpaa for feiringa.
Spoek til side:
Igjen, takk skal DERE ha :)