onsdag 5. november 2008

Hvorfor Erik blir forfulgt og overvåket

Vi hadde møte med stormafiaen i dag, nå blir det ikke lett for Erik. De er lei av dette tullet hans og må bruke sterkere virkemidler. Erik er jo en viktig brikke i verden, så viktig at de setter 50 personer på han i tillegg til alle de allerede har. Problemet er jo at han handler i forkjellige butikker og nesten ikke er ute av huset. Tre damer har forsøkt å sjekke han opp så de kan kontrollere han, men han var tydeligvis mer interessert i gutter.

Leiligheten hans er jo nesten tom for møbler så det er vanskelig med plasseringen av overvåkningssystemet, men de har fått plassert et kamera og 4 mikrofoner. Heldigvis har de full kontroll i politiet og andre myndigheter, så de aviser alle klagene.

Erik forstår jo ikke så mye av hva som skjer, heldigvis er han litt dum også. Han forstår ikke at han er en ”target gay” ikke target guy. Han skal brukes som seksslave for rike heroinmissbrukere i Afrika, det er faktisk mye penger i slikt. Han ble oppdaget av mafiaen for at han har en mikropenis og var meget feminin. Erik måte først brytes ned og familien må avvise han. Snart kan han fanges og føres til hovedkvarteret for opplæring og medisinering. Alt er nå klart.

Blonde menn er populære i Afrika, de kommer sikkert til å tjene mye på han. I England er han jo også enkel å ta, alle tror vel at han har flyttet hjem til Norge. Familien vil jo heller ikke oppdage at an har forsvunnet på mange år, alle vet jo at han ikke vil snakke med familien.


Lena & Co

8 kommentarer:

Feitsund sa...

Hva er dette for slags sjikane av en sakesløs person??

Lena mot ErikR sa...

Ribsskog er muligens en av de største urokråkene på nettet. Han trakasserer og forfølger personer, personvern og folks rettigheter til privatliv blåser han i. Han har påført folk masse problemer og bekymringer. Du får kontakte han, du blir muligens anmeldt for noe du også, eventuelt blir du og din familie trakassert også. Erik Ribsskog er en fare for seg selv og sin omgivelser.

Lena & Co

Feitsund sa...

Dette er jo en psykisk syk person som helt tydelig ikke har det særlig bra. Det hjelper neppe å mobbe ham. En ting er at en psykisk syk person skriver ting folk reagerer på, noe annet er om friske mennesker gjør det samme. Utfra det han skriver har han helt åpenbart blitt utsatt for grov omsorgssvikt som barn, og trenger hjelp, ikke mobbing.

Lena mot ErikR sa...

Veldig fint om du vil hjelpe han, vi har prøvd det meste.

Uansett er ikke slike lidelser noe unnskyldning for å ødelegge uskyldige menneskers liv. En liten konsekvensanalyse av hva han utsetter andre for er heller ikke så dumt, her er det jo også uskyldige barn som blir berørt av hans galskap. Han risikerer å ødelegge livet til utallig mange mennesker og familier, det han skrive på nettet kan bli søkbart mange år. Tenk på barna som kan bli utsatt for mobbing på skolen for det som Erik skriver om foreldrene, eller arbeidsgivere som ikke våger å ansette folk for det at Erik har skrevet ting om dem. Dette er ikke bare gjetninger, men ting som allerede har blitt konsekvenser av hans galskap. Vi mottar ganske mange henvendelser med historier.

Vi setter pris på om du vil hjelpe han, eller er det bare prat og kritikk av andre? Vi venter i spenning på dine resultater, men våger ikke å ha så store forventninger.


Lena &Co

Lena mot ErikR sa...

Erik er også informert om at så snart han fjerner angrep mot privatpersoner på sin blogg så blir denne bloggen fjernet. Han kan fortsette sin jakt på Pizza og tidligere arbeidsgiver, men ikke mot enkeltpersoner.

Lena & Co

Unknown sa...

Lena,

hvilken rolle spiller du du i historien om Erik? Er du venninne av søsteren hans?

Jeg er forresten enig med Feitsund. Han trenger ikke flere fiender, men snarere hjelp.

Jeg vil tro mye kan løses om man snakker konstruktivt med han. Men jeg vil tippe det kan være vanskelig å få kontakt, eller ikke bli misforstått av han.

Han er jo helt alene, og har ingen støtte noe sted. Ikke rart man begynner å mistenke politi, kolleger osv da.

Madam Fruitloop sa...

Jeg syns denne såkalte "sakesløse person"-sjikanen er helt på sitt rette. Kan man kalle det sjikane når alt som blir sagt er helt korrekt? Nei, ifølge Erik selv. Har du evne og vilje til å hjelpe denne villfarne sjelen til et bedre sted (les: slutte å utlevere fantasier om uskyldige enkeltmennesker) så bare trå til!!! Istedet for å gnåle om trakkasering av en syk mann.

Anonym sa...

Hallo,

Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

Irrua-spesialistundervisningssykehus.